Leilighetene i Hvedingkvartalet vil bli organisert som borettslag med særdeles gunstig finansieringsløsning. Kjøpesummen er inndelt i innskudd på 50% og fellesgjeld på 50% med svært gode rentebetingelser og løpetid på hele 50 år, som gir forutsigbarhet og økonomisk trygghet i årene framover.

I tillegg tilbyr vi noe som kalles «IN-ordning». Dette vil si at hver enkelt beboer kan velge å betale ned hele eller deler av fellesgjelden, som vil gi enda lavere felleskostnader pr. måned.

Felleskostnadene inkluderer blant annet oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, tv/internett m.m.

Hvedingkvartalet ligger midt i sentrum og det har sine fordeler! Tenk å kunne gå tørrskodd til Bysenteret kjøpesenter, ta heis rett ned til nordnorges største Feel24 treningssenter, eller gå ut døra og umiddelbar nærhet til serveringssteder, kino og kaia!  Alt dette får du om du flytter inn på Hvedingkvartalet.

Sitter du på en litt eldre bolig og vurderer kjøpe noe nytt? Det er mange fordeler med å kjøpe helt nytt! Her har vi oppsummert noen grunner:

Mulighet til å tilpasse boligen, slik du ønsker det

Når du kjøper en nybyggbolig, har du ofte muligheten til å tilpasse ulike aspekter av boligen etter dine personlige preferanser og behov, noe som gir deg en mer skreddersydd boopplevelse.

Moderne løsninger og høy standard

Nybygg er utstyrt med moderne løsninger og høy standard på både materialer og utstyr. Dette inkluderer ofte energieffektive løsninger og moderne teknologi som kan gi en mer komfortabel og bærekraftig bolig.

Lave strømutgifter

Takket være moderne byggteknikker og bedre isolasjon, er nye boliger ofte mer energieffektive, noe som resulterer i lavere strømutgifter.

Lave utgifter til oppussing, vedlikehold og reparasjoner

Nybygg krever minimalt med oppussing og vedlikehold de første årene. Dette reduserer de løpende kostnadene og gjør det enklere å planlegge økonomien.

5 års garanti

Ved kjøp av nybygg har du en lovfestet garanti på fem år, som sikrer at eventuelle feil og mangler utbedres uten ekstra kostnad for deg. Dette gir en ekstra trygghet og sikkerhet i ditt boligkjøp.

 
dnb-logo.jpg