Vi er svært opptatt av kvalitetsboliger som varer og vil derfor yte ekstra for å tilby den kvaliteten du som boligkjøper etterspør. Det planlegges et variert utvalg av lekre leiligheter med moderne planløsninger og god boligstandard iht. TEK17. Blant annet nevnes vannbåren gulvvarme i alle leiligheter, samt balansert ventilasjonssystem som sikrer et sunt og godt inneklima. Leilighetene bygges med balkonger/terrasser og det blir også mulighet for leie av garasjeplass. Når du kjøper leilighet i Hvedingkvartalet får du i tillegg store flotte uteareal med fantastiske solforhold med på kjøpet.

Å lage seg et hjem, handler mye om å sette sitt personlige preg for at det skal føles ut som akkurat det: Personlig. I Hvedingkvartalet kan du også gjøre tilvalg etter din spesielle stil, behov og hverdag.

Leilighetene i Hvedingkvartalet vil bli organisert som borettslag med særdeles gunstig finansieringsløsning. Kjøpesummen er inndelt i innskudd på 50% og fellesgjeld på 50% med svært gode rentebetingelser og løpetid på hele 50 år. Gjennom IN-ordning (individuell nedbetaling) står du også fritt til å betale ned hele eller deler av fellesgjelden som gir bidrar til lavere felleskostnader pr. mnd.. Felleskostnadene inkluderer blant annet oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, tv/internett m.m.

Meld din interesse i dag for mer informasjon!

e.png