Bakerinnen: En lokal perle i nabolaget

1.jpg
Om du flytter inn i Hvedingkvartalet, flytter du også inn i et nabolag fylt med sjarm og lokal kultur. En av de mest elskede perlene i området er Bakerinnen, et koselig bakeri som har blitt en naturlig møteplass for mange Harstadværinger.

Bakerinnen er kjent for sine fristende bakverk, alt fra knasende croissanter til saftige boller, laget med kjærlighet og de beste råvarene. Det er et sted hvor du kan starte dagen med en nytraktet kaffe, kanskje sammen med en nabo eller en god bok. Atmosfæren er varm og innbydende, med en følelse av tilhørighet som får deg til å komme tilbake, dag etter dag.

Beliggenheten gjør det enkelt å stikke innom enten du er på vei til jobb eller skal nyte en rolig lørdag morgen. Bakerinnen er mer enn bare et bakeri; det er en del av hverdagen i Hvedingkvartalet. Her blir du møtt med et smil og kanskje til og med en liten prat med de ansatte, som legger sin stolthet i å kjenne sine gjester.

For de som ender opp med å bosette seg i Hvedingkvartalet, tror vi Bakerinnen vil bli en forlengelse av hjemmet. Det er stedet hvor du føler deg som en del av et levende og inkluderende fellesskap, hvor de små gledene i livet alltid er innen rekkevidde.

Denne uken får du som interessent i Hvedingkvartalet 20% på all kaffe hos Bakerinnen. Bli interessent ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.
Tilbudet gjelder uke 36. 
dnb.png